LATER

Som sagt, ja åkte till lilla Carl-Adam mitt ute i herstaberg, och de va sviiiiiiiiiiiin kallt och gå XD Men som sagt, de va la trevligt. Lägger in några bilder i slutet av inlägget.

Sedan när ja va inne i resecentrum och skulle byta buss till 430 vem ser ja inte där. Jo Eva Bengtsson. De va något fruktansvärt roligt att få träffa henne igen.   sen övervägde jag att åka in till centrum igen för att ta pendeln till linköping och hälsa på Gustav men de blev inte så. Så nu är jag äntligen hemma och är jättetrött och ska se en film  snart :d NaTTI!

Calle står och vispar grädde ;D




Resulatet, och det finns inte ord för hur fin den här tårtan blev.
Ja, vad kan man säga. Jag och Carl-Adam är mycke stolta!

30 Januari

TÅRTABAKNINGS TIIIIIME meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed CARL-ADAM ANDERSSON!!!
Just det precis som det står ovan så ska jag hem till Calle idag och baka tåårta!! Jag bakade ju en tårta till mamma på hennes 50års dag och han blev så avis för han inte fick smaka så jag lovade honom att ja kunde baka en tårta till han, bara vi delade på kostnaderna haha, jenny är INTE en rik flicka hon. Haha. Så åker hem till han rint halv två och jag slänger in lite bilder senare, så får ni se resultatet XD
TJING :P

28 Januari

Ja, jag skulle ha gått till skolan idag. Jag var helt tagg på det igår, men icke sa nicke. När jag vaknade imorse kände jag att febern var tillbaka och en hejdundrande huvudvärk. Så där sprack mina planer. Nu ligger jag i sängen och överväger om ja ska hämta mig lite nyponsoppa eller nåt men de får nog bli senare. Tror jag ska gå och glo film istället.
Tjing

27 Januari

HEJ!
Jag tänkte börja me att lägga in en bild på en miss. Erika Wall

Förmodligen kommer hon vilja döda mig för bilden men de struntar jag i. Men men , hon fyller nämligen 13 år idag och är nu tonåring! Välkommen in i finn,hår,svett,stress och kort stubin perioden. Det är den period man aldrig glömmer. ( För er som inte vet så är denna söta flicka menade tonåring min sk "plastsyster". Ska jag vara helt ärlig har jag varken haft tid eller pengar till att köpa en present till henne. Jag skulle gjort det i måndags men då blev jag sjuk så förmodligen så blir de att göra det imorgon :) För det är ju inte varje dag man blir 13 liksom. GRATTIS!

Nu tänkte jag gå och se om jag hittar en panodil eller liknade för att sedan kanske kunna få i mig nåt att äta och kanske tom ta tag i disken, annars kommer mamma bli jättesur på mig. " Du har vart hemma hela dagen utan att ha diskat" ja , förlåt! Men ni kunde faktiskt ha sparat lite nyponsoppa åt mig med! Så de så!.
Aja tjing!


26 Januari

Hejsan!
Nu är jag hemma hos mamma igen. Skulle åkt igår men tänkte eftersom jag förmodligen skulle åkt till skolan imorgon så kunde ja lika gärna vara hos mamma. Men jag blir hemma en dag till. Känner mig verkligen inte kry än så jag ska strax gå och kurra ner mig i sängen me min egna dator och glo lite film. Har inget internet på den här hemma i åby. Men men. På torsdag är det säkert att jag går till skolan i alla fall. Det är kort dag då med och lite får man stå ut med även om man inte är kry. Men jag tänkte också berätta hur det gått för mig i tävlingen. Eller aa enda ja kommer ihåg är att nu när vi mätte oss så hade jag krymt 4 cm i midjan. Armarna var fortf. densamma. Men det kommer väl lite senare kanske. resten av måtten kommer ja faktiskt inte ihåg. Men jag hade krymt nästan överallt med lite iallafall och som mamma säger. Hellre gå ner lite i taget och ändra sina matvanor korrekt än att gå ner massor och sedan gå upp allt igen.
Nu ska ja kolla film!
Tjing!


25 Januari

Hej!
Klockan är 07.03 och jag har legat vaken några timmar pga att jag mår rätt kasst fysiskt just nu Så jag tänkte att jag kanske kan skriva ett inlägg och se om jag blir lite tröttare så jag kanske kan somna någongång. Det Känns som jag har feber och sen har jag ont i halsen med. Men enligt pappa var jag inte speciellt varm och tempen vill jag inte ta för vi har bara en sån man har i arslet känns inte sådär jättekul och man känner ju själv om man är kry eller inte. Jag skulle ha åkt med Erica till stan idag och handlat födelsedagspresent till Min "låtsas"syster eller vad man ska säga. Mammas sambos barn, Erika. Sen skulle jag ha köpt en tshirt från vero moda med. Men allt de där får vänta. Vi får se hur jag mår imorgon och om jag känner mig bättre då. Förhoppningsvis hoppas jag på att jag kan träna. För det vill jag verkligen men tränar man om man är sjuk blir saker och ting oftast bara värre.
Aja jag kanske skriver sen. Förhoppningsvis sover jag bort den här skiten nu För jag har inte tid med att vara sjuk och jag tycker äckligt synd om mig själv kan ja säga! Men det får man göra ibland! Men senare kommer mamma och ska hämta mig för nu blir det en vecka eller nåt sånt hemma hos henne.
Godnatt!

24 Januari

Hej!

Kom hem från träningen för ett tag sedan, Inte speciellt ansträngande träning för mig idag, förutom en sak. Är lite kass på att skjuta upp en person när den ska stå på mina axlar. Så det blev hårdträning på det idag. Fick gå 20 mattor med en person på axlarna och innan det så tränade vi på att skjuta upp och det fick vi hålla på me i typ 15 min eller nåt. Det låter kanske inte så ansträngade men det är det när man inte är så himlans tränad på de sättet.
Men på stora grupp träningen tränade några flickflack och salto och sånt men jag ville inte köra, så jag gick typ åt sidan tränade lite andra grunder inför flickflack typ. Känns säkrare med. Sen är alla som står i det där bältet man tränar i pinnsmala så ja vågar inte ens ta på mig det, för tänk om ja inte kan ha de liksom , ja kommer ju typ sluta äta och träna sönder mig sjävl eller nåt. Likabra att jag och mamma kör på våran tävling och jag loosar några kg på det sättet istället och så kan jag ställa mig i bältet när jag kanske känner mig säker i omgivningen och allt! Men jag tränade typ stå på händer och brygga sparka över och sådär, brygga sparka över kan ja gtyp 1 av 5 så det börjar komma. Men jag har ju mina mål liksom. Som splitt och spagat ska jag kunna innan 15 februari och jag vet att jag kommer klara det! Allt går om man vill! :)

Jag missade tåget efter träningen så jag fick skjuts av klara och hennes mamma + mimmi till kungsgatan så gick jag där ifrån upp till mormor och morfar och vem var där, Jo min morbror och Gudfar, Mats! Jag blev jätteglad. Honom träffar man inte varje dag eller varje år. Det var riktigt kul!

Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga på frågorna lite , engelska B literatur historia *yeeay* jag skriker av glädje. Men de är sånt som måste göras. !

Catjing!


22 Januari

Var jag tvungen att öppna min käft. Shit. Det enda positiva me denna dag är Erica, Tack gumman! .
Imorgon ska jag även hem till henne och fixa iordning henne inför Sophies "examens"fest. Hon har ju nämligen blivit polis, Sophie= Ericas pojkväns syster.   Sen blir det att träffa Hannah. De är de två bästa tjejerna jag någonsin träffat. Tack för att ni finns. <3

Later.

Hejsan!
Nu efter träningen har jag huuuuuuuuuuur ont i halsen som helst. Bara för att jag låter normalt kan jag faktiskt fortf. ha ont i halsen.  Usch känner mig verkligen inte kry. Jag träffar nog bara erica på lördag sen blir ajg nog hemma resten , förmodligen träna me på söndag.
och apropå träning så gick det riktigt bra idag på min. Dock att jag hade huuuuuur mycket träningsverks om helst i magen från igår, men det gick bra och jag orkade mer än vad jag trodde och fuskade inte en enda gång. Brukar göra det på tåhävningarna bara för jag inte vill ha större vader för mina är gigantiska! ja kan inte ens ha stövlar! :( Sedan brukar jag även på armhävningar, brukar göra 15 och inte 20 xD men idag så :D Idag gjorde jag all styrka trots 2 timmar träning innan, trots att jag redan var helt slut efter första träningspasset. JAG ÄR STOLT!
Jag vet inte om jag är tillräckligt kry för att gå till skolan imorgon. Kan kännas så med bara för att det är matte till klockan 12 från klockan 8. Men usch. Jag får ju ändå ingen hjälp och jag kommer ingenstans så de känns så värdelöst. Jag är sjukt trött efter elveckan och jag har ont i i hela kroppen ( träningsverk överallt, utom knät, eftersom jag skadade det). Det blir nog en sitta hemma helg tror jag. Ligga och glo tv är bra de med! :) Gustav har dock frågat mit om jag vill komma till honom imorgon och hmm de lockar faktiskt, skulle dit och glo film och snacak lite , De skulle va rätt nice och få komma bort en sväng de kan jag ju inte förneka men men. Allt detta får vi se imorgon^ För nu måste jag sova! Tjingeling :)
haha nu när jag läser egenom detta inlägg inser jag hur förvirrande det är. Jag hoppas fram och tillbaka och ballbalba.. Men i alla fall. Bara för att jag har så himla ont i kroppen så lägger jag ut den fina bilden på mig och grannkärringens rullator! Jag låna den lite mohha , schyyyyyyy säg inte till någon :)
(och jag lovar jag lämnade tillbaka den)
TJINGELING !

21 Januari.

mammas och min tävling ni vet. Jag är inte hemma hjos henne denna vecka och därmed får vi mäta nästa.
Nu sitter jag i skolan . Jag borde hjälpa till med pneumatiken men ja fattar noll. Jag har sjukt ont i halsen och jag ska sitta i skolan och häcka till klockan fyra och därmed ta en direktbuss till Norrköping för att sedan åka med 117 till Maxi och träna. Jag är väldigt trött, men jag måste verkligen träna. Igår hade vi egen träning på idrotten dvs. egen träning på gymmet. Jag körde gärnet och jag har upptäckt hur pass mycket vigare jag har blivit. Om en månad ska jag kunna gå ner i splitt och spagat. Än så länge kan jag bara spagat men det ser bra ut när jag tänjer splitt nu med. Jag har inte speciellt långt kvar nu. Känns underbart.
Slänger ut en bild på mig med nu när jag färgat håret och allt. dock vare några dagar sen , men som vanligt är jag pro på uppdatering.
TJING!!

19 Januari

Baloo = hmm 5 år idag ?? eller kanske 4. haha ja kommer inte ihåg! Baloo är mammas hund. Skit härlig filur måste jag säga.

Aja , skola idag då det "hemliga" projekter går bara bättre och bättre och vet ni något som är ännu bättre då. JO min cirkus börjar idag. Men vet ni något som är ännu sämre ? Jag vet inte om jag kan gå för jag har så jävla ont i knät sen vurpan jag och Jocke gjorde idag påvägen hem från maten. Klantarlset sa åt mig och hoppa på Jonathan (tårtan) bara för en liten skit sak, rätt kul ändå. Och jocke typ får tag på mig och han tappar balansen så tar han tag i mig med och de va rätt halt så vi håller i varandra för att inte tappa den helt och vurpa och vad gör vi , jo vurpar. XD Ja landar verkligen sådär splash som man kan  göra. Armarna rätt ut och så landar ja på knät och magen , de gjorde skiiiiiiiiiiiiit ont verkligen xD Det gör fortf. ont i mitt knä vilket är väldigt sorgligt eftersom att cirkus träningen börjar idag. men ja behöver inte åka förrän om en timme så det kanske bli bättre ;D hoppas på de :) Annars stannar jag hemma och vilar upp mig tills torsdag för då är de några fler timmars träning, från typ 6
halv 6-8 :P
Nu måste jag ringa pappa och be han handla lite saker innan ha är hemma ;D tjingeling!

Later

Senare nu då. Klockan är 22.22..

Internet är äntligen fixat. Känns helt underbart!!! Jag och pappa som trott att de va rautern som kopplade ur nätet hela tiden men de va modemet.. x) Aja , jag tänkte iallafall lägga upp lite bilder från helgen då jag och Hanna var hos Gustav och lagade mat och bara hade allmänt kul. Det var ritkigt trevligt och förmodligen så ska jag till Gustav i helgen igen, Denna gång har jag funderingar på att slagga över för de är så jobbigt att åka tåget hem sen på kvällen. De tar fruktansvärt lång tid, speciellt när man är trött och då kan jag lika gärna sova över och åka hem på morgonen. Sen är det bara roligt och vara där. Det enda han verkligen inte får göra är och ta fram ormen när jag är där. Då går jag seriöst hem.

Aja här är alla fina bilder ;D

Gustav är detta. Han skalar potatis och han är som en jävla kines på de. Sjukt snabb.


Självklart en bild på mig och Hannah med. Vi tar alltid en bild på oss från varje sak vi gör tillsammans! :)



Jag fick uppg. att smörja plankerna med olivolja, de va en mycket avancerad uppg. x)


Självklart är detta Gustavs plats. Hanna la en sax me för att hon tyckte de va så kul att
Han åt sin pizza me sax sist vi va där XD hahha




Lite vattenpipa blev det med. De va väldigt länge sen ja rökte det sist, och lugn mamma det var nikotinfri tobak!


Lite diamanten hann vi me också, de va länge sen ja spela, hade för mig att de va roligare än va de var. XD hahah :D



Avslutar med en bild på mig ;D NATTI!!!


TJING!!

18 Januari

Nu sitter jag i skolan. Jag, CC, Koffa och Fiso håller på och förösker lära oss om radistyrna saker.
Jag sitter i trappen nu så jag skulle få prata med Hanna, Gustav och Erik i skype, kan va kul och få göra någonting annat än att bara lyssna på min helt underbart tysta klass. * host , host *  Hannahs komentar: Vafan gör de  inne i din klass egentligen. HON HÖRDE !! OCH JAG SATT UTANFÖR KLASSRUMMET MED STÄNGDDÖRR! XD  Då är de illa!
hahaha. Men dock gillar jag faktiskt min klass väldigt mycket :)

Lördagen då :
Jag och Hannah åkte till Gustav i Malmslätt, Gjorde plankstek, MUMS. Dock blev potatismoset lite väl torrt men de va gött ändå faktiskt! . Slänger ut lite bilder när jag kommer hem senare idag. För snart skäller min lärare på mig att jag måste jobba. fy skamm på mig ! :(

Just det.!!! Alla som läser min blogg och ni som går på Curt Nicolin Gymnasiet. Det blir en skidresa iår!!
Kan ni tänka er! Jag och Mija var hos rektorn och fick egenom det. och de enda man behöver betala själv är hyran av utrustning. Mat, Buss, och liftkort betalar skolan. Riktigt bra (:
Det blir den 12 mars förmodligen om ingen lärare har planerat in något annat just den veckan men förmodligen så missar de som åker iväg då , skidresan. För den ska bli av just den veckan ändå.

Shit numåste jag dra. rasten sluta för 20 min sen ! XD tjingeling :)

later

ännu senare :
Klockan är nu 01.56 och jag kom precis in från den lilla bilturen me Jonas och Martin. Riktigt sköjigt och man vet aldrig vad dessa killar kan hitta på. De tävlar om allt. Den ena ska alltid vara värre än den andra. Började med att Jonas tog av sig ena tröjan för han tyckte de va varmt, Martins komentar: Oj oj oj! Ja kan sitta i bar överkropp om du vill. XD Martin Tar av sig och sitter i bar överkropp xD Jonas : Att du alltid ska va värst. Jonas tar också av sig och så fortsätter de! Som tur var blev dem inte näck iallafallXD . Men hur som helst så snackade vi lite om bilkörning och då sa ja när får ja köra då! Hahaha Jonas: Låt henne få köra , Martin: Aldrig de är morsans bild. Jonas: Kom igen nu. Jenny: Jag startade en bil när jag var 12 sist de gick inte bra XD Martin : ALDRIG!
Slutar med att vi åker till ett ställe som var rätt lämpligt att köra på och jag fick faktiskt provköra och det gick jättebra. Förlåt mamma och pappa. Nu kan jag starta en bil köra på ettan och växlar någon så kan jag köra på tvåan med XD Fast innan ja skulle börja köra så va ja skiträdd så första starten gick inte så bra och vi alla tre skrattar som tre galna tuppar, och Jonas säger: ja tror aldrig jag sett någon som kör så dåligt.
Men sen gick de as bra och de sa de med, och ja är stolt! :D körde nästan i 20km/h !!!! :D WOW!
Hahah nej vars nu måste jag nog verkligen sova, ja ska ju till malmslätt imorgon så ja måste vara pigg. Ska dit och träffa Gustav och Hannah hänger på. Hon hade inget för sig så då kna hon lika gärna följa med.!
OCH VET Ni , just de. Det snackades lite om att jag, Hannah ev. Gustav och sen min mamma skulle ner till Värnamo nästa helg. Nu blir det inte så, och Erik kommer förmodligen upp hit istället. Marcus kanske hänger på, jag tror de lutar mer mot ett nej men det vore kul om han gjorde det.

Aja nu måste jag verkligen sova, men innan ja gör det så lägger ja upp lite bilder från i lördags! Tjingeling! :)

Jag&Hannah på vägen dit :)


Gustav( han som bor i malmslätt )


Marcus&Erik - Smålänningarna!



Hahah och så bilder från nattens biltur med Jonas och Martin XD
Man ser knappt Martin Fick ingen direkt bild på honom Han rörde sig hela tiden xD
Så detta är då Jonas + Martins armXD



Martin +skyddsglasögon från verkstaden, Pimp!  XD



De va de! NATTI! :D

15/16 januari

Klockan är över 00.00  så då antar jag att det räknas som den 16 januari men ja ska iallafall prata om idag(15)! För de är fortf. idag för mig eftersom ja inte gått och lagt mig än!.

Martin skjutsade mig hem sikken tur ja hade! ja sa: Men bussen kommer ju ändå nu. Han bara skitsamma ja skjutsar dig! Ja va har man vänner till! hahahha :D Sen så klaga han på att han inte såg någonting för rutan var så smutsig. så sa han kolla om de finns vatten i den grå flaskan och de gjorde de. Han drar ner rutan och tar flaskan och sprutar vatten påxD Jag bara men spolarvätska ? han bara den är slut för länge länge sen , de här fungerar skit bra XD Såg fruktansvärt kul ut men de va tametusan bättre än spolarvätska XD Helt kliniskt rent såg de ut att va XD hahahha :D kul grej bara ! :D

Nu kommer Walen och Martin och hämtar upp mig de hade vägen förbi Skärblacka så jag måste kila! Tjing!

Utanför mitt hus


11 Januari

Time för skola imorgon då. Jag är inte så pigg på det. Men men Jag ska iallafall ta en kalldusch på morgonen så att jag vaknar till litegrann iallafall för annars kommer ja gå som en levande död hela dagen och de är inte bra när jag ska träna. Om fem min dvs. halv 11 så måste jag egentligen ha somnat för att kunna vakna av väckarklockan , lite roligt ja vet XD men ja får ryck för jag är inte ett dugg trött och hur kommer de bli imorgon då liksom. maaaaaaahh ! skitskraj , inte kul att komma sent första dagen xD Jag som ska höja mina betyg ännu mer nu och framförallt få godkänt i matte B.
Nu måste jag sova natti!


10 januari

jag skrev nyss ett helt jävla skitlångt inlägg men min data fucka ur och jag var inte på humör innan. Jag är skapligt sur på allt och inget. Jag har börjat få humörsvängningar som om jag vore 40 år och kommit i klimakteriet. Hemskt. 
Aja gårdagen blev väl rätt lyckad, glömde dock mina vantar i malmslätt underbart att få åka tillbaka från ingenstans till ingenstans för att hämta ett par vantar för att sedan åka tillbaka till ingenstans där jag bor. Dock är Gustav snäll som mina vantar är hos och de ä ju positivt. Men en fattig flicka som mig har varken tid eller råd att åka dit eller handla ett par nya vantar.
JAg känner att om jag fortsätter skriva nu kommer texten bara bli hemsk lika bra jag slutar nu ! Hejdå!

8/9 Januari

Nu sitter jag här, natten till den 9 Januari. Klockan är 03.04 och jag kan inte sova, eftersom lägenheterna i detta hus är väldigt lyhörda så typ hör jag de över oss hela tiden. Låter som de håller på och flytta möbler precis över mitt rum , sjukt irriterande och Efter ett försök att sova på 40 min så satte jag mig vid datorn. Tänkte jag skriver detta inlägg och sedan försöker igen. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag verkligen det är skiiiiiiiiiiiiiiiiit tråkigt att skriva blogg. Men har man inget annat för sig så går de an.
Men iallafall. Imorgon ska jag till mormor vid 11-12 någon gång så ja ska upp vid 10 och det känns som om jag kommer få väldigt mycket sömn, not. Antagligen så är det mitt eget fel också jag har ju vänt på dygnet helt. Fy på mig, och jag måste vända tillbaka det tills måndag. Men det kanske blir bra ändå eftersom att nu blir de lite sömn pch det innebär att ja kommer somna gött imorgon kväll då. Beror dock på när jag kommer hem till Hanna. För det är där ja ska spendera natten till söndag. För vi ska nämligen till Linköping vid 3 tiden och sedan vidare till malmslätt, vi ska nämligen träffa Marcus, Erik och Malmslätt där ( vet inte vad han heter ). Dock känner jag bara  Marcus , och hanna då såklart, sen innan. Vi har känt varandra sen jag va sju år. Det ni! Han bor lååååångt bort (Värnamo typ) och det är inte ofta vi kan ses, och jag ser verkligen fram emot att träffa honom imorgon.

Den här bilden har Marcus gjort på mig. Vackert va.
Jennybob :)

Nu ska jag försöka sova igen, önska mig lycka till.
NATTI!!!!!!!!!


Later

Dagens promenad är med avklarat. Jag gick med Mamma kan man väl säga. Mamma och Baloo. Krister gikc med oss en bit men sen ville han gå hem igen, LATMASK!!!! :D MEn just det. Maten var underbart god. Mamma sa tom " Man behöver inte säga att med lite träning blir det bättre, för de här va riktigt gott faktiskt. Du har lyckats Jenny" Ser du Pappa ( om du läser ) Jag kan laga mat! Jag har nog ett dussin maträtter som vi ska äta när jag kommer hem till dig igen. Du är plånboken! Puss till dig!

Nu ska jag duscha och sedan försöka få lite sömn. Måste vända tillbaka dygnet nu, annars blir det svårt att somna på måndag och jobbigt att gå upp för skola på tisdag. Det vill vi icke. För på tisdag är de gymmet som gäller efter skolan!

----------------------

På bilden nedan så ser ni min vackra syster Louise. Hon utbildar sig till brandsoldat/brandkvinna nere i skåne. Hon är tuff, träningsnarkoman, jävligt envis, elak och allmänt jobbig ibland. Men vet ni vad Jag älskar henne hur mycket som helst och jag skulle kunna gå genom eld och vatten för henne. Hon är min förebild i livet, jag ska dock inte bli brandman. 

Jag älskar dig Louise!


7Januari

hejsan.
Tro det eller ej, Men Jenny Elisabeth Tjäder har gjort pannbiffar, Hemmagjorda! inte några som man köpt från konsum. Dock vet jag inte hur de smakar än. Det märker vi när mamma kommer hem. För då ska vi äta. Nu står de i ugnen och håller sig varma så länge. Jag ska snart börja steka lite potatis med och sen blir det brunsås och tomater på det. För vi är rätt fattiga på sallad nu om inte krister handlar hem det nu när han är nere i affären såklart :) Men jag är stolt. Men ja kanske måste steka några köttbullar från konsum för att Krister ska bli mätt, Haha XD Men men Nu är hundarna hemma, vilket innebär att efter maten så blir det promenad med Baloo förhoppningsvis om jag får för mamma. Jag har vart ute och gått med han rätt mycket nu så hon kanske vill göra det för en gångs skull eftersom det faktist är hennes hund. Det är vid såna här tillfällen jag verkligen vill ha en egen hund igen. MEn jag vet ju så himla väl att jag inte har råd med en, så det får bli när jag blir större. Jag har redan bestämt mig för vilken ras.
En tibetansk Terrier.

Den passar utmärkt till augility, Utställning och som sällskapshund. Helt perfekt :D


6 januari

Nu är de fullrulle för mig. Ut och gå varje dag. Ska snart ut och gå igen. Då blir det andra gången för idag.
Nu är det så att en viss mamma har sagt åt mig att röra på mig mer Jag tog åt mig lite förhårt kanske. Men de är ju som hon säger. Jag vill må bra i mig själv å på de sättet så måste jag fixa mig själv också. Hädan efter blir det gymträning och cirkusträningar något av det varje vardag, söndagar är det cirkus vilket innebär att lördag är vilodag. Men vissa dagar slutar jag tidigt och då kan jag göra både och, cirkus+ gym dvs. Vissa dagar på veckan måste man få äta sött dvs, lördagsgodis. Det behöver inte alltid vara lösvikt utan de kan även vara annat gott som jag tycker om något nyttigare. När jag är hos pappa ska jag även laga mat, de dagar jag hinner, och det ska vara bra mat. Då blir det både nyttigt och lärorikt.
 ja vet att jag har stora mål att nå. Men jag ger mig fan på att jag ska nå de nu. Allt för länge har jag gått och grubblat på att jag inte är smal. Nu blir de ändring på det. Jag skiter fan i vågen. Det är mätning som gäller. jag mätte idag. Allt förstora siffror om 14 dagar är det dags för mätning igen.
 Jag vill göra min mamma stolt och mig själv stolt.
Nu ska jag ut och gå med Baloo och Koffa. !
Tjing :)

lägger in en helbild någondag, så vi ser skillnaderna!


5/6 Januari

Klockan är över 00.00. så antar att de är den 6e januari då. Men men Idag/igår (5:e januari), och va krångligt de blev nu sak samma ja skriver som idag. :D Så idag har vi haft Kristers föräldrar hemma hos oss på middag, dock är inte krister hemma men de var trevligt ändå. De uppskattade maten iallafall och de va ju bra. Sedan har ja faktiskt vart ute och gått, trots att det var -20 grader. Jag var ute och gick nästan en timme med en jättefin och fakitkst väldigt lugn hund. Kan inte ens fatta att ja själv skrev det där precis, för ja brukar tycka han är vidrigt jobbig. MEn idag var Baloo helt perfekt. Kan inte bli mer än underbart. Imorgon (6e) så vet jag inte ritkgit vad jag ska hitte på här i åby. Det är sånt som märks. Men jag har bestämt mig för en långpromenad me Baloo igen. De va så skönt. Jag gillar ju faktiskt att vara ute och röra på mig men när man sitter inne så känner man bara neeeeeeeej ja vill inte gå ut, mne när ja väl är ute så vill ja nästan inte gå in. Nu är de dags att sova.
Tjing !

ps: Jag kan inte smsa eller ringa på min telefonlängre. Så om ni vill något får ni ringa mig!


2 januari

Idag är det den andre januari. Jag sov till 20 över 12 lite väl länge för att heta jenny tjäder. Men Det var bara stiga upp äta frukost och sedan packa för att åka till mamma. Så nu sitter jag här hemma i åby och dagens humör är ju inte det bästa.
Men mitt nyårslöfte är att komma i form till sommarn. Vilket innebär Gym och promenader de dagar jag inte är på cirkusen och så fort snön är borta ska jag ut och jogga på morgonen innan skolan när jag är hos pappa och på kvällen när jag är hos mamma. ( annars blir det för tidigt )
På så sätt mår jag bra i mig själv. Just det Godis på lördagarna med.

Bilder från nyår :

Sabina, hemma hos henne var vi.



Kvällens par. : Pelle och Erica


Jag och Stefan :)


Hanna Romlin :D




Jag och Erica :D


sist men definitivt inte minst så är det en bild som bara jag är med på.
VILKEN SNYGGING VA!


Tjing !


RSS 2.0