28 Februari

10 dagar kvar tills jag fyller 18år och jag ösnkar mig inget speciellt :S Jag önskar jag var liten, då den där spänningen fanns där och man inte kunde sova dagen innan och då Julafton och Födelsedagen var höjdpunkterna på året. Nu kan jag säga att den här helgen har varit höjdpunkten på mitt år en så länge iallafall. Jag har haft så himla kul. Somna tidigt på morgonen sova bort dagen, glo film festa lite på kvällen och bara umgås! Det har verkligen varit ett toppenhelg! Tack alla :) <3

Btw. Min rygg gör fortfarande riktigt ont,
men det är bättre nu än det har varit iallafall :)


27Februari

Kvar i malmslätt för ytterligare än natt så åker vi hem lagon tidigt imorgon tycker jag! Det blev faktiskt inte så mycket sömn inatt. Jag och Rasmus sov på en varsin sida i soffan och marcus sov på en sackosäck bredvid haha och hannah erik och gustav sov i sängen, Det ahr varit riktigt roligt. Nu är det snart pizza time. Det ska bli riktigt gött faktiskt. Nu lägger jag in lite bilder från gårdagen :)

Marcus fick sin present utav alla oss, han blev mycket nöjd :)


Detta var i paketet:)


Gustav :)



Jag och Rasmus :)


Jag hannah och Erik :)


Marcus och jag :)


Sen världens sötaste bild på Hannah :D


Denna bilden får även avsluta detta inlägg.
TJINGELING

26 Februari

Hejsan!
Nu är jag i Malmslätt igen! Hanna sitter vid sin dator, Rasmus vid sin och ajg sitter vid Gustavs för han är övre och hjälper björn med något hhaha. Det känns väldigt socialt. Snart kommer även Erik och Marcus med sina datorer också! hmm hur ska detta sluta! Förhoppningsvis kommer lite bilder från kvällen med! Ska även säga att vi övernattar här så slipper hannah och jag åka hem så sent ikväll också.
Hejs! :)


25 Februari

Idag har Hannah och jag varit en sväng istan. Jag ville komma ut och göra nåt och tänka på annat så Hannah och jag föreslog en liten shoppingrunda. Dagens inköp lägger jag in bild på längre ner.
Men imorgon är den stora dagen! Jag ska återigen till malmslätt men imorgon följer Hannah med. Vi kommer till Gustav runt fem sen kommer Rasmus dit och vid 7tiden kommer Erik och Marcus också. Det ska bli riktigt kul att få träffa de igen faktiskt. ! Det blir även övernattning i Malmslätt och hemgång på lördagen. Förmodligen inte alldeles för sent för att jag vill nog gärna hem på lördagen. Det är inte ofta jag övernattar hos någon bara sådär. Jag vet jag är töntig. Men jag har faktiskt hemlängtan! Det är en sak om jag sover hos hannah liksom där är jag redan som hemma typ :) Men men nu ska jag fortsätta vara lite social med Hannah. Bilder kommer nu!


Hannas inköp: en tröja + jeans tights och en väska:)



Väskan :)


Jag i min tröja, lite suddig bild bara :)


Sedan en bild på mig och Hannah med som vanligt :)


23/24 Februari

Hejsan. Lite bilder från i fredags kommer upp nu.

Hanna och jag, sm vanligt alltid minst en bild på oss två.




Rasmus, När han spelar gitarr:)




Gustav och Jag



Fredagen var klockren verkligen, TACK för en toppendag!

Där emot denna dag har jag inga komentarer till mer än att jag var i Malmslätt hos Gusttav och senare kom Rasmus dit.

Hejdå!

njgäakflsaf'af

Tyler är bäst, men kevin är bättre, men tyler är bättre än Kevin och kevin tycker att Kevin är bättre än tyler ...

TYLER                                                                        KEVIN


19 februari

Hejsan!
Nu sitter jag här i skolan igen och borde göra matte men det är ju så tråkigt, Sen glömde jag faktiskt böckerna hemma och jag glömde de inte med flit. Men vi har fått några powerpoint med LJUD, på de är det genomgångar som vår rektor, Anders Södergren, har gjort åt oss. Riktigt bra faktiskt. Jag förstår rätt mycket. Sen kan jag kolla om och om igen om jag inte skulle förstå och sen sitta och klura lite själv. Riktigt bra faktiskt! Nu kanske det blir lättare att plugga hemma med om man har genomgång på varje kapitel.
Aja hela den här veckan har jag praktiserat på PPC i Finspång. Det har varit helt underbart roligt och jag hoppar innerligt att jag får vara där den större delen av praktiken i trean med. Som tur är består trean bara av fyra projekt veckor som är på skolan, ( utspridda fyra veckor) annars bara praktik. Då är det tre st, tror jag annars två, 6 veckors perioder sen en 12 period. Jag hoppas att jag får en 6 och 12 veckors period på ppc. Det var inte speciellt många som jobbade där och det var en helt annan gemenskap och man kom lätt in i gänget. Det var verkligen ett välkomnande jag fick. Alla var roliga och alla kom överens. Det var riktigt kul verkligen! Så även om jag bara var tre dagar så bjöd jag på fika, två semletårtor, och tro mig jag blev verkligen populär då! Haha, de skoja och sa att om man bjuder på fika så är det lättare att få jobb sen. Alla som bjuder på fika blir väldigt populära. Roliga grabbar. Hoppas bara att det inte är fler som önskar praktik där, men de är det förmodligen eftersom att alla fyra i min klass trivdes jättebra på ppc så, vi får bara hoppas att JAG får den platsen för ja kan inte släppa att det var så roligt.

Aja åter till vardagen. Ikväll ska jag nog till Malmslätt för att träffa Gustav, Hannah kanske skulle följa med också det blir nog kul och sen kanske Rasmus tittar förbi jag vet inte, och imorgon är det typ ombytta roller för Rasmus och Gustav för då ska jag till malmslätt igen och då ska jag till Rasmus, men då kanske Gustav tittar förbi det är sånt som märks likosm. Hur som helt så jag har superkul med dem grabbarna och jag är glad att jag lärt
känna de. Men imorgon följer inte Hannah med hon skulle träffa några från hennes prakitik då. Så hon kommer ha de roligt ändå :)

Sen efter idag har jag hela veckan på mig att göra massa saker så som, SOOOVA UT, träna träffa kompisar, kanske någon fest det är sånt som märks. Sen är det inte långt kvar tills jag fyller år och jag har planerat en middag för mina närmsta, Men jag har inte bjudit några än. För vet inte om det blir av helt. så det är sånt som märks! Shit nu har jag skrivit mycket.

Just det, Idag är det sista dagen på treornas projekt det innebär att några från varje företag är välkomna att titta på deras projekt som det gjort. tex. Wille och pelle och några har gjort en gocart! Lite kul! Då kommer även grabbarna från PPC med. Så jag får träffa de idag igen! Ska bli kul! Då får de sse mg hur ajg ser ut utan arbetskläder också, hehe. Men men nu är det dags för matematik igen, rasten är slut! Fast jag ska hämta en kopp choklad först innan jag fortsätter.
återkommer förmodligen med bilder ikväll.

HEJDÅ :D

13 Februari

Idag har jag varit me Hannah Romlin. Vi lagade mat, glodde melodifestivalen och bara hade de gött. Sen nu gick hon hem. Det är min dag! och imorgon eftersom jag inte får träna för jag har typ fått något me muskelfästet i armen , helt cp :S Min gymtränare tyckte de va nåt sånt iallafall. Kommer inte ihåg ezakt vad han sa mer än muskelfäste och vila tills de blir bättre. Så ska jag iallafall åka till Gustav och Rasmus i Malmslätt osm ligger utanför linköping. Förhoppningsvis blire lite bilder där ifrån med!  Nu ska jag sova. Godnatt.

12 Februari

Hejsan! DEt var ett bra tag sen jag uppdatera här. :S Ledsen för det. :P
Träningen har i alla fall kommit igång igen efter en veckas uppehåll pga att takrasrisk. Det var skönt och tro det eller ej , även fast jag varit sjuk och sedan blev de uppehåll så gjorde jag nog min bästa träning någonsin igår. Jag klarade många nya saker sånna saker som jag knappt klarat alls klarade jag flera gånger i rad, och Vitols min tränare sa att nu sitter min tinsika. Både han och jag är superglada, sen så när ja skulle stå på händer, ja men då börja de också sitta. Jag kände hur jag började få mer och mer kontroll. vilket kändes underbart. Sen kom Magnus min mattelärare idag och sa att det inte var alls många som hade hämtat ut sina stipendier från industrikompetens på 10.000kr som en på varje teknik college vann förra året. Han frågade mig om jag funderat något på de Jag sa njaa lite. jag vet inte vad ja ska göra. Han bara men fråga henne om du behöver redovisa det för hon som har hand om det, eller om det räcker att göra de för skolan. Så ja mailade henne och frågade om det gick och isåfall om de skulle kunna gå att skolan fakturerar industrikompetens och på så sätt får skolan pengarna insatt och sedan sätter de in de på mitt konto, då kan jag göra i stort sett vad ja vill för de, inte shoppa!, jag har tänkt att jag skulle ta de pengarna och söka jobb på nordjobb.net och sedan söka ett jobb i Island och jobba där. Boende och sånt fixar då nordjobb och jag får betala hyra och flyg dit och hem. det skulle vara ett riktigt äventyr. För då får ajg både utlandsresa till ett land osm jag velat åka till länge och pengar för det. Just det om jag skulle jobba där skulle jag även läsa en språk kurs. Om det skulle bli engelska eller islänska avgör jag då. Sånt fall har jag tänkt att stanna resten av sommaren efter mitt första sommarjobb från skolan. Så just nu verkar allt flyta på bra för mig. Jag har tom gjort en halv sida i matten och ja är superstolt. Det brukar aldrig gå så bra för mig där!

I onsdags: Först idrott till halv fyra, sen typ springa gärnet för att hinna till ett möte som ändå inte började förrän halv fem, för att sedan ta en buss som INTE gick fem över fem när den skulle, den kom inte alls, så jag kom inte till kyrkan eftersom att jag var tvungen att vänta på nästa buss. jag kom hem åtta. Man måste älska Finspång :)
Observera att jag hade lovat att komma till sku på onsdagen klockan halv sju. :( Ledsen att jag inte kom. Jag kommer nästa onsdag istället. Det lovar jag! Sedan ska jag försöka komma flera onsdagar med. Skulle kanske bli ledare för gruppen 6-9år med. Jag jobbade ju med några i den åldern i somras, vilket jag tyckte var jätteroligt. då får jag hjälpa Lasse på kyrkan där. Det vore trevligt. Eftersom att den tiden passar mig lite bättre iallafall. Men då kan jag bara närvara varannan vecka. Men det är bättre än inget :)

puss hej leverpastej!

Just det, min grupp vann tårttävlingen i skolan i onsdags. Av 33 tårtor, var vår både snyggast och godast! :D


RSS 2.0