later

27 december. fort. eller klockan är över 00.00. så antar att det är den 28 då.
skulle bara säga att dagen var prima med Izabell. Gårdagen gick jag med Hanna och Frida och idag med Izabell.
Dagens inköp
- En tröja till klänningen på nyår.
- ett par skor.
- strumpbyxor
- örhängen

sen kommer ja inte på nåt mer ^^ men men , det blir stan imorgon/idag med fast då ska jag gå med Emma. Erica och Adam.  Skriver mer efter det!

Tutols ;D

27 December

Idag ska jag till stan med Izabell och Richard. Leta skor, tröja bh och förmodligen något mer:) tjing!

Annandag jul

Idag är det då annandag jul. Dagen började med att jag försov mig, helt otroligt att försova mig på en lördag, jag skulle med bussen som gick halv 10 så jag och hanna skulle hinna in till mellandags rean som började idag. Hanna ringde 9 och fråga om jag var klar. Men de blev full rulle och ja hann iallafall ta på lite mascara men förmodligen såg jag nog ut som en vandrade död i allafall. Men sak samma. När vi kom in till stan insåg vi att vi inte var de enda som ville till rean. De va ett par fler personer som var där. Och mina studiebidrags pengar hade inte kommit in på kontot. Jag får 500 den 9 och 25 varje månad så jag hela tiden har pengar. riktigt bra!!! :D
Sen idag vid halv 4 kom jag hem till mamma då det skulle firas jul här. Dock utan julmat vilket var underbart, är rätt trött på julmat just nu. Hon lagade en underbart god köttgryta med potatis till. Mumsigt var de! Tack mamma.

Dagens inköp:
- En klänning till nyår och en myströja!
- En plånbok!

Juldagen spenderades hemma med pappa. Ja sov till klockan 12, men de får man göra när de är lov.  Jag är inte helt kry heller. Riktigt förkyld och känner mig faktiskt lite febrig. fy på de.

Sist men inte minst. Julafton.
Julafton spenderades med mina syskon och min fader hemma hos mina bedårande far föräldrar, farmor och farfar. Som vanligt var maten en höjdpunkt och vi kom dit hungriga och när vi kom hem kunde vi inte få i oss en enda gobit till. De är så de ska vara.  På kvällen spelade vi sällskapsspel. De började spela tp. vilket jag absolut inte ville vara med på. Ja kan ju redan varenda fråga så de skulle inte bli alls kul då. Vet hur tävlingsinriktat min syster är. Så hon pappa och Micke fick spela. Mikael vann! Grattis. Sen spelade de Galen Panna bäst av tre. Louise vann. Sen skulle vi ta revange då kom även jag in i spelet. Mikael vann då! Grattis!  Sedan var de godnatt för mig. Jag var helt död.
Julklapparna får vi inte glömma. Ja är jättenöjd. Tack så mycket :)
- 1000 till körlektioner = mormor och morfar.
- Benvärmare och mysdress i lila = farmor och farfar
- 700 och en jättefin tröja från gina = mamma, krister och erika.
- The sims 3 = Mikael ( storebror ), dock fungerar inte spelet pån min data. FAIL.  men tack ändå :)
- 500 och en jättefin och skön tröja från stadium = pappa
- Ett par byxor , som ej är handlade än. Jag och Louise skulle ta en dag på stan. = Louise ( storasyster )



23 December

Idag är det dagen före dopparedagen! se där vad året går fort. Det är nu min 17 jul jag firar och jag kan inte fatta att jag börjar bli gammal. Tror ajg redan är inne i klimateriet eller hur de nu stavas. ^
Idag var jag, pappa, louise och micke och kollade in nya filmen avatar. Den får 4.5 av 1-5 i betyg! Riktigt bra.
Nu har jag även bestämt mig för vad jag ska göra på nyår. Det blir fest hos Sabina i Finspång. Pappa har jouren så hoppas på att han kan hämta mig efteråt. Gillar inte att sova borta när jag festat.
Just de var även istan med Erica och hon köpte sina sista julklappar. Tror far och mor din kommer bli riktigt glada, moa med! :)
Nu ska jag städa lite. Hörde tydligen något om att hela familjen ska sova i vårt lilla hus imorgon och att en viss pappa tar min säng! De gillas inte! Ska kämpa så jag får sova i den:)

Sist men inte minst. missa inte Kalle Ankas jul!


Lägger upp en bild på en katt eftersom de är det jag önskar mig mest av allt i julklapp :)



GOD * jävla * JUL på er ! :)

16 December

Snart jul! jag är stolt över min otroliga uppdatering. Men inget särskillt händer. Är på praktik på Sapa Heat Transfer. Rätt okej faktist. Är där me Line, Tobbe och Simon . Sen kommer Madde och äter med oss också.

FÖRESTÄLLNING på söndag klockan halv 1 och 16.00. Halv 1 föreställingen blir aldrig som den ska så jag rekomenderar klockan 16.00 :)
tjing !

13 December, LUCIA

Hejsan , inget luciafirande för mig inte utan det blir hårdträning i hallen istället. Vi har föreställning den 20 missainte de! :) ledsen att ja är så seg på att uppdatera men det händer inget roligt som jag kan skriva om! . så måste dra till bussen nu
tjing ! :)

4e december

Hejsan , nu kommer bilden där jag HAR färgat mitt hår. som sagt inte så stor skillnad men jag ville bara ha lite lite mörkare så jag är nöjd. Sen kommer även lite bilder från igår när vi var påväg till lekhuset för ett studiebesök! :D Det var riktigt kul Richard och Emil skulle inte följt med egentligen men vi behövde en chaufför och då blev de Richard ohc Emil hoppa in i sista sekund. Men det var riktigt kul så det blev en kanon dag..

Hej och välkommen till mcdonalds, kan ja få din beställning.
Richard: Hej jag vill ha 13 cheese och en gladd med choklad topping.

HAHAHAHHA XD  alla skulle ha två cheese var utom richard för han skulle inte ha någon och emil skulle ha fem cheese + att glassen var emils också! Kanon dag , tack alla ! :)



Koffa Fiso och jag trängdes i mittersta baksätet. :D


Emil fick sitta allra längst bak och fick hoppa in och ut genom bakluckan hahah jag som var minst behövde inte sitta där , jätteskönt:D

CC hade det gött i Framsätet! :)

Richard, Chauffören :)


Tjing! :)

1 December

Igår var ja på bio med min storebror och min fader såg 2012, den va rätt seg. Men nu har man i alla fall sett den så nu slipper jag se den fler gånger.

Idag ska erica äntligen färga mitt hår. tar bild på resultatet och lägger in det imorgon förmodligen.

Nu har jag och CC äntligen bestämt oss för att göra roboten. Vi får la se hur det går men CC är the brain så det kommer nog gå bra.  Vi har kul i alla fall och det är huvudsaken.

Nu måste jag leta efter CC för rasten är slut och han är inte här och arbetet är på hans dator
tjing!

RSS 2.0