KLÄNNINGEN ( 26 april )

min underbart söta klänning som jag budade på, på tradera har någon jävel budat över så känner jag att det kommer gå hur långt som helst så idag åkte jag in till stan och köpte en klänning istället. det kommer att tillkomma ett svart bälte i midjan med tror jag , sen blir det ett par svarta lite genomskinliga tights och ett par med lagom klack för att dansa i till nelly kvällen den 7e ^:D Men jag kanske inviger klänningen på otten på fredag ja får la se hur ja gör haha. Allt jag vet är att jag ska ta det lugnt, inte dricka så mycket, drack faktiskt i fredags när jag var i småland och fick en redig bakfylla på lördagen, mamma ja vet att du inte gillar det här men du får stå ut, men som sagt som man bäddar får man ligga och så enkelt är det.
Första skoldagen på denna vecka, börjar sjutk segt med att Stivon pressar mig till tusen och jenny orkar snart inte hålla sina känslor inne för hon är så stressad över allt som händer ch imorgon börjar jag träna vilket innebär att hon har sjukt mycket läxor att göra och hon hinner inte göra dem i tid för nu ska hon träna tisdag, onsdag och torsdag. sen blir det faktiskt ut och gå i skärblacka på fredag och sedan på lördag blir det nog första maj tåg och på söndagen blir det träning igen och efter den ska jag träffa Erica.

Nu har jag även bokat resa till Taizé iår igen, så nu är mina stipendie pengar slut faktiskt. eller ja, jag får till baka 2.600 kr eftersom Sofia blir skyldig mig dem eftersom jag lägger ut så länge :) MEN DE SKA BLI SKITKUL, vi åker 31 juli vilket gör att det är exakt samma vecka som de andra tre åren jag har åkt :D jag längtar redan !!!:D

21 april

Hejsan! Jag ringde aldrig Sofia imorgon hann inte med eftersom jag var tvungen att packa ihop mina saker och sen var jag så himla trött så jag somnade direkt efter. Ska nog ringa henne ikväll istället ochs e vad hon har kommit fram till. Om inte följer med så åker jag nog själv till Milano och stannar där i två dagar och sen åker vidare till frankrike tillsammans med Mattia. Bara jag kommer dit den förste så jag hinner vara med på svenskmötet och allt sånt, det träliga är att Mattia har konsert första augusti vilket gör det hela mycket svårare. Men om inte annat så tar jag bussen ner till taizé men tar bilen till Milano med Mattia på hemvägen stannar där i en eller två nätter och sedan flyger hem till Sverige! Det är också ett allternativ :) Vi får se det är ett tag kvar men tiden går fort nu när värmen kommer. FÖR FORT!

Nu sitter jag i skolan och har en uppgift om Buddhismen vi ska föra en dagbok om religionen och jämföra med hur vi lever idag eller hur det skulle vara att vara buddhist för en dag,  T ex; Hej nu hag jag precis ätit lunch det var inte så bra eftersom jag hellre hade föredragit vegetarisk mat för jag vill inte äta kött eftersom det har vart något levande, och allt levande som inte nått nirvana återföds och då kan det lika gärna vara en människa jag äter.

som sagt det är lite klurigt. Men jag har fått inspriation från filmen Kung Fu Panda, sköldpaddan Oogway är ett jättebra exempel på en buddhist. I slutet så blir han ett med alltet och det är det alla Buddhister vill och de är det som menas med nirvana! Jag känner att det här är ett jättekul inlägg haha men ni får stå ut!

Men nu är det slut på tråkigheter om buddhismen!

Jag har ingen bild men tänkte dra till med dagens outfit iallafall, något nytt för mig jag vet men men! ;
- svarta jeans, vero moda
-blommigt linne, gina tricot
-jeansskjorta, h&m
-två smala guldarmband på ena armen och ett tjockt på andra.
- utsläppt plattat hår med luggen uppsatt
- sminket, puder,mascara och roughe :)

Peace!


later igen!

Hemma efter en superpromenad med Emma. Det var riktigt gött faktiskt och precis som jag trodde så hade vi jättemycket att prata om.

Första veckan i augusti har jag nu frågat Sofia Karlsson om hon vill dela med mig i frankrike i nämligen taizé. Det underbara stället där alla bekymmer är borta! SÅ HOPPAS , HOPPAS :D Sen pratade jag även med min italenska vän. Han undrade om inte jag och lilla Fia ville åka till Milano så hämtade han oss där så fick vi en dag i Milano och sen till frankrike så kör han oss dit. Det vore skit kul! Speciellt eftersom Mattia är en av världens gulligaste killar! Skulle ja be han flytta hit så skulle han göra det haha:) jag tänkte att jag skulle ringa henne snart så vi kunde prata lite och kolla lite resor. Dock förstår jag om hennes mamma inte skulle acceptera att vi åkte till milano först eftersom att Sofia inte träffat Mattia ÄN. Hon kommer också förälska sig i den gulliga killen :) Vi får se vad som händer, ja lär ju skriva ner det iallafall!

Jag är också bjuden till ett bröllop på FIJI öarna, helt otroligt dock kostar det 24000 att flyga dit tur och retur och då är inte hotell inräknat så ja har inte råd att åka dit tyvärr. Men det hade varit en riktigt häftig upplevelse. :)

Nu ska jag ringa Sofia! puss :)


20 april LATER

Home sweet home.
ÄNTLIGEN säger jag bara, fy tusan för att gå i skolan till halv sen för att sedan vara hemma klockan sex nej det gillas inte. Men vad som gillas nu är min sjukt goda kycklingsallad som jag gjorde igår. Mamma fick dock ta sönder kycklingen de klarar jag inte än^ men men och vad som mer gillas är att jag snart ska gå ut och träffa Emma, som jag förövrigt inte umgåtts med på jättelänge. Så vi har nog en hel del att prata om så det blir nog en lång och nyttig promenad. Sen ska jag duscha, packa,plugga och sova! Förmodligen hinner jag väl prata lite med min man Hannes också vi får la se :) Kanske drar ett inlägg senare det är sånt som märks!
kyss och smek trevlig smet! ( ja är dålig på rimm )

                                                               
 Det här min älskade syster som fyllde 25 igår :)          och det här är min mamma :)
      


20 April

Nu är mina BUSSbiljetter till värnamo beställda, sjukt dåligt att de där askmolnet kommit för alla tågbiljetter blir svin dyra! Så riktigt tråkigt att sitta i en buss i 3 och halv timme + ett byte med i jönköping och jag undrar hur det ska gå eftersom jag inte ens hittar i skärblacka en så jag hoppas bussbytet ligger nära, annars kommer jag nog inte fram! Nu sitter jag i skolan och gör det sista på naturkunskapen nämligen Buddhismen, vi ska skriva ett dagboksinlägg och fördjupa oss i buddhismen. Jag funderar fortf. på hur jag ska skriva men kanske som jag skriver en blogg fast aaah inte riktigt men det löser sig nog.
Just nu sitter jag med Jonathan (tårtan som han så kallades men nu ändrades det till Jonte) och sen sitter även två killar framför mig nämligen Daniel och Jocke. Vi får la se hur mycket jag jobbar när de sitter bredvid. Det blir mest prat haha! Aja idag är vi på bergska och sedan sista lektionen har jag på cng slutar halv fem som det är planerat i alla fall.

hör av mgi senare ikväll eller nåt tjing!

19 april!

Idag fyller min kära syster 25 år så grattis till henne! Förstå att Tiden går fort alltså!

Men men idag har jag tagit steget in i tradera livet! Jag har blivit medlem och budat på mitt första plagg som jag innerligt hoppas att jag får! Det är ju nellyoutfit kväll den 7 och då ska man vara extra fin! så budade på en riktigt söt och NY klänning från någon egen designers eller nåt skit ja vene, som sagt jag är ny där! Men den är riktigt fin och jag hoppas att jag får den. 7 dagar kvar innan jag får veta om jag inte kan deal upp något med säljaren haha jag ska allt försöka :) men här är den iallafall :)



Nu ska jag gå ner och Simma och sola med Carro tror jag om hon vill följa med sen så ska jag åka och fira min syster och sen sak jag hem till mamma :) tjoingeling!

17april

GRAAAAAAATTIS JULIA KNUTSSON PÅ DIN 18ÅRS DAG, GÅRDAGEN VAR RIKTIGT ROlIG, TACK FÖR JAG FICK KOMMA !!!

Julia hade som sagt sitt 18års firande igår och vid 12 slaget så åkte hon, ja och Julias syster  Elin ner till Otten och lyckansostar var vi för v kom fortfarande in på fribiljetten så vi slapp betala :D riktigt tur där! Vi dansa hela kvällen och det var bara riktigt kul, Nu väntar vi bara på att christine får följa med också dock dröjer det lite hon fyller i September :( Men förstå vad kul vi ska ha när alla vi kommer kunna gå ut :) Vi stack till otten och där var djävulen från ballar av stål, lite kul faktiskt och inte bara han var där utan hela Finspång kändes de som, Ialafall hela cng, men det var kul, träffade även lilla Emma Andersson där som jag inte träffat sen innan thailand så det var också kul, ja vet allt var kul igår!  xD

Alla bilder här är från Christines blogg eftersom att jag inte hade med mig min kamera dit och min mobilkamera är bara bra när det är dagsljus aldrig annars^ men jag tänkte att jag länkar hennes blogg så kan ni kika där också :) http://www.chriistiinees.blogspot.com/

Här kommer lite bilder från igår ( OBS, VARNING JAG ÄR GUL PÅ ALLA BILDER, (hoppas det bara var ljuset ) XD)

Jag Julia och Kicki :)


Julia :)



Jag( Gulingen )


och Christine ( Kicki ) :)

13 april

Seg skoldag! jag har iallaflal börjat på schemat med hjälp av Viktor. Tack! Jag blev skitsur för jag inte fattade någonting Så han gav upp me sin envishet att inte hjälpa mig och hjälpte mig X dhahah men nu som sagt är jag fast igen men imorgon får även Henrik Kuula och Jonas Eklund också jobba! För om vi är tre som vi ska vara så blir det nog lättare, men då kommer de säga, men vi har ju hela torsdagen på oss också hmm jov issst^XD
Nu börjar engelsken tjing ;D

12 April

HEEEEEEEEJ !!
Idag var det god mat i skolan, jag har ansökt om sommarjobb av skolan sedan har jag även ringt Henrik Kuula eftersom han, jonas eklund och kristoffer adolfsson inte var i skolan imorse hmm varför var de inte det? Jo för de trodde de var lediga eftersom det tydligen var "kärnvecka" men det var det ju inte så de fick ta och pallra sig till  skolan lagom trötta, men denna dagen har jag hunnit med mycket förutom el. :S Ja är i samma grupp som eklund och kuula och vi har inte gjort ett skit. Vi har inte någon lärare heller, Kommer inte ha någon på hela veckan och det innebär att det kommer bli rätt kämpigt eftersom vi inte kan börja ens :S

aja sommarjbben då;

1 handsvalet på sommarjobbet blev samma som förra året, Barnens IT-Teknik dagar, anställd på Siemens då.
2 handsvalet var Alstom
3 var bara Siemens då kan jag hamna var som helst på hela företaget :)

Jag vill verkligen ha på samma ställe som förra året eller på ppc men ppc är inga ägare av skolan och då har inte cng rätt till några jobb där och sedan barnens it och teknik dagar har hur många som helst sökt och rektorn verkar vara pigg på att ta in nytt folk den här gången, fyyyy :( Jag Lukas, Lisa och Jerry som hade förra året var jättebra arbetsgrupp för vi hade skit kul :)  Vi får la se, nu måste jag kila till bussen! hejdå :)

10 april

Hejsan, de senaste dagarna har jag vart med Carro Björklund osm kom hem från england förra fredagen. Det har varit jätteroligt att få träffa henne eftersom vi inte setts sesn innan jul eftersom hon åkte andra januari till London. Om allt blir som planerat så ska vi ses idag med, typ någon fest eller nåt i stan men ja vene. Hon sover nog fortfarande sen vet jag att hon sov i stan så vi kanske får ta en fest en annan gång. Fast så säger vi jämt till varandra. För vi ses alltid hemma men vi har aldrig festat tillsammans så det skulle ju va kul och se lilla Caroline Dansa för en gång skull :)

aja, Nu sitter jag i min säng ganska trött efter gårdagen som också var riktigt toppen. vid fyra tiden åkte jag in till stan med Caroline för hon skulle handla en jacka sen på hem vägen så upptäckte jag att jag var lite tidig eftersom att Erica fyllde 18 år så skulle jag, emma och adam sen två till komma dit och pelle såklart. Men de andra två kunde tydligen inte så det var lite tråkitg, Jag vet inte vilka dem var så det hade varit trevligt att träffa dem. Men vi hade det jätteroligt åt GOOOOOD tacos och sen spelade vi lite frågesportsspel och sånt , Det var riktigt kul! Det var länge sen vi hade någon sådan kväll överhuvudtaget så det blev toppen och jag tackar stumpan för att jag fick komma och hoppas hon fick en bra 18års dag! :)

Senare ikväll ska tydligen Louise och Henrik komma hit så jag måste städa mitt rum för just nu ser det hemskt ut. eller aah det är massa kläder som legat i resväskan som ska ner till tvätten bara. xD Men det roliga var att louise skrev till mig nu bara Jenny bikinin som jag köpte var ju för liten , vill du pröva den då? För den är verkligen jättefin. Jag bara ehm ja visst det kan jag väl göra. Hon bara men du får kanske BETALA en 100 eller något för den men det blir ju ändå 150kr i RABATT. hahaha jag bara ska du sälja bikinin till mig jag är fan din lillasyster XD hon bara men betala i natura då typ att du och jag umgås en kväll går ut och äter eller något, Som om jag och min kära syster inte kan göra det ändå ;) förlåt lollo men det var lite kul XD Men jag kanske kan pröjsa en 100 för den om jag vill ha den så kanske vi kan gå ut och äta också! :) Haha , aja nu måste jag skriva klart min novell som är till svenska b. :S Sen ska jag fixa mig för att sedan vandra in till stan. Pusss!

4april

Äntligen har jag koll på datumet men det är väl bara för att jag vet att vi ska åka hem den 5e :S usch, jag vill verkligen inte åka hem , eller jo till alla kompisar då men jag vet ju vad som väntar mmmm plugg :S har skiiiiit mycket att göra men ska försöka hinna göra så mycket som möjligt imorgon på planet.typ läsa klart boken och skriva klar all engleska :S dock så har jag redovisning tisdag om en vecka så det är inte eller så himla kul eftersom jag inte har en aning om vad som ska vara med på den. Som tur är har jag klockrena kill och tjejkompisar som kan berätta för mig vad som ska finnas med, puss på dem! :)

Nu ska jag njuta av värmen sen ska jag in till staden förmodligen klippa mig och kanske göra lite slingor, as billigt här och Amanda en tjej som vi träffat här hon blev skitsnygg i håret så tänkte gå till samma ställe kostar typ under hundralappen, lätt värt! :)

pussssssssssss!

???

jag har då ingen aning om vad det är för datum jag vet bara att på måndag så lyfter flyget hem och hittils har jag köpt till mig själv :
- några armband
-3 billabong skjorts
- en bikini
- en adidas väska
och lite mer som ja inte kommer på just nu, det enda jag vet är att jag handlar fler presenter och sånt än grejjer jag köpt till mig själv XD så nu börjar de bli lite panik, men imorgon blir det shopping p hög nivå och även på söndag tor jag och jag har massa pengar kvar som jag måstehandla upp, Så nu ska jag inte tveka längre utan bara köpa risken är att resväskan väger lite för mycket på hemvägen hahah, Det får pappa betala i sånt fall, puss på han! :D

För några dagar sen var vi och snorklade vid bamboo island, feg som jag är så vågade jag inte hoppa i efter att Bau( vår båtchaffis) berättade att det fanns hajar lite längre ut :S Men det var tydligen jättefint korallrev och sånt, Sedan så kom la vi till vid sandstranden på bamboo, VILKET PARADIS!!!! Stranden var precis vit och det var så himla härligt. Slänger in lite bilder! :)

 Det här är Bau :)


Vilket paradis eller hur! :D





 Fotskrubb och fotmassage på Railey beach :) Han som ligger bredvid är även Kai * stavning? * Adams!



 Pia Adams! En av våra hotellgrannar! Familjen Adams har vi även gjort en hel del utflykter och sånt med! Trevliga stockholmare de där :)

 Pappis i Familjen Adams Badring HAHAHA





 Barnen i familjen Adams, Madde (21) och Jocke(15) :)

 Bamboo Island




RSS 2.0