29 November, 1a Advent

Hej , tränat, annars inget särskillt! tjing

28 November

jag sitter´och tittar på någon film på disney channel som förövrigt är dubbad, Riktigt kass är den:/ Ja steg typ upp med tuppen imorse och det finns absolut inget att göra. JAg är såhimla utråkad :( vem som helst som inte har något att göra, riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing mig !
Ikväll ska jag iallafall gå ut och gå med Emma det var länge sen så det ska bli kul!
Nu ska jag försöka sova bort dagen lite. hejdå :/

Later

Klockan är 23.09 när jag börjar inlägget , vet egentligne itne vad ja ska skriva men ja hittade en julklapp åt min storasyster iallafall. Hoppas hon blir glad för den, sen hittade jag även en jättefin tröja på med KNAPPAR, Lisa letar efter sånna tröjor som en galning ,hon hittar de aldrig och ja hittar de jämt^^ hahah jag lägger nog in en bild på den någongång nästa vecka när ja har min egen dator.

Imorgon ska jag kanske träffa emma på kvällen, vilket ska bli riktigt kul eftersom det var så himla länge sen. Hon och nisse frågade också om jag ville va me de imorgon, Var inte säkert att Emma skulle dit men om hon ska hänger ja nog med. Känner att ja måste komma ut ur lägenheten och hitta på något annat än plugga och träna hela tiden. Jag måste få ett leende på läpparna igen. Ett leende som inte är falskt.

Erica, Tack för att du ställer upp på mig. Jag önskar vi får mer tid för varandra och kommer varandra närmre igen. Du är min bästa vän. Jag älskar dig!

Kolla gärna in länken, Riktigt rolig faktiskt!
http://existenz.se/out.php?id=18666

Tjing!


27 November

Idag är det den 26 November och jag sitter i skolan as usual. Jag ska egentligen jobba matte, men det är så himla tråkigt så tom. rapporten är roligare och den känns även viktigare just nu. Mamma jag ska skärpa mig ( hon läser min blogg ) haha. Idag går jag till fyra, inte kul inte kul Men har special idrott och undrar hur mycket bajs ja får när peter får reda på att jag inte är klar med uppgifterna han gett oss ( ytterligare ett förlåt mamma jag ska skärpa mig) Men det är så mycket just nu och jag vet inte hur ja ska hinna och orka med allt. Men presonligen känner jag att träningen är viktigast just nu eftersom det är föreställning om tre veckor och cirkusen säger att jag ska vara där och träna , vilket jag vill med eftersom det är så himla roligt, och skolan säger att skolan är viktigast och det säger mamma med. :( Igår missade jag träningen pga allt plugg jag hade att göra. Men det lönar sig ju eftersom jag snart är klar med ENA uppg. iallafall. Oh varför sitter jag och bloggar när jag egentligen är en halv sida från klar. Oj vad ja är vimsig. MEn ska samma , senare efter fyra ska jag handla julklappar med Izabell och så ska jag försöka få någon som kan färga hår att färga mitt, min utväxt är inte fint. Mitt hår solbleks så himla mycket sedan under vinterhalvåret så blir det stenmörkt och det ser ut som jag färgat håret innan :p så de ser puckat ut :P så ska färga det mörkbrunt!  Oj nu måste ja fortsätta jobba!
tjing!

26 November

Just nu sitter jag på rast. Johan är på dh och daniel dumpa mig vårt "pluggbord" idag i skolan, så det är bara jag och Christian som sitter här nu. Men han är rätt duktig på att underhålla folk så det är kul ändå. Men jag saknar Johan och Daniel. :( buääääää

aja över till de normala nu. Plugg plugg plugg och mer plugg i skolan , de suger stenhårt, ursäkta språket. Ens humör är inte på topp och det är svårt att se glad ut då. Ledsen för det. Vid 11 är de lunch sedan stan och då ska jag fika med Hanna ! sedan bär det av till momor och då kmmer mamma så ska vi hjälpa henne och handla Det är så skönt att vara hos mormor , det är som att ens alla problem försvinner för en stund. Jag vet inte hur hon bär sig åt. Men hon gör det bra. Nu ska jag fortsätta jobba.
Tjing!


25 November

Dagen började med att jag försov mig så det var 10min kvar tills bussen gick. det var bara springa, när ja sprang ramla jag såklart i lera och ena byxbenet är lerigt. när ja kom fram så var bussen försenad och ja insåg att ja kunde ha gått. när man kommer till skolan så är det bara plugg och mer plugg. Oh vilken härlig dag!

Nu har jag precis tagit en varmt skönt bad och det gillades stenhårt kan ja säga. Det behövde jag verkligen. Lite tid för mig själv. Imorgon är de skola till lunch sedan fika med Hanna som jag inte träffat på flera år. Det ska bli kul och spännande faktiskt sedan ska jag följa med mormor och mamma och handla och sen blir de träning. Fullspäckad dag, jo tack! Hoppas den börjar bättre än denna i alla fall!  Nu ska jag föna håret, lite tjej är ja allt! Tjing !

Idag bjuder jag på en urtjusig bild med kanintänder på mig i från frankrike! :)


24 November

Ny dag , tisdag, skola sedan träning. inget speciellt händer !
bjuder på en ritkigt snyggbild, enjoy!


23 November

Ledsen att ja inte uppdaterat ! ( som vanligt ) men men , igår var iallafall jag och hanna inne och kollade på idolerna. Ja höll för öronen pga alla jävla äckelflickor som skrek RABIH hela tiden. ja var dock där för att se Eddie och Nicklas om de var likabra i verkligheten som de är i tvrutan. Jag blev inte besviken. Jag fick faktiskt en kram av Eddie med, men nicklas dissa mig. Förstår de dock. Måste kännas riktigt kul att bli uppskattad men ändå så sjukt jobbigt. Tänk att inte ens kunna gå utanför dörren utan att några småflickor står och skriker. Ja avundas de för att de klarar av pressen. ja skulle aldrig palla de. Men jag förstår inte heller hur de små flickorna orkar skrika så himla mycket min röst skulle ta slut och vore jag någon av idolerna skulle ja inte ha någon hörsel kvar ^ Fast det är ju inte ofta vi har några kändisar i Norrköping., Vi har ju dock Viktoria från idol förra året som jobbar på gina om ni nu inte visste det. Sen ser man ju alltid Pontiak ibland och just det mina killkompisars favoriter med Elin Grindermyr ^^ Men de är inga toppkändisar direkt ^^ så det är klart att de blir hysteri när några från idol kommer. De va nog iallafall sista gången ja gick på något sånt hysteri. Jag hör hemma på skolan i lilla hålan som heter finspång. Läser mitt kära elprogram som ja dock fick ryck på idag, tänkte vara duktig och faktiskt göra binära talsystemet uppg. tror ni ja fatta något eller :/ inte ett skit va typ när 2^1* 1+ 2^3 = 10110101 nåt , de ja skrev stämmer inte riktigt men de såg typ ut så xD ja kom inte så långt i häftet med andra ord. inte ens smarthuvudena som läser matte C förstod och hur ska då ja förstå som fick 2 poäng på nationella i matte B, ja fick sämst resultat av alla som gjorde np xD haha :P så ja håller på och läser om kursen nu. Det går lite bättre. sakta men säkert kan ja säga :P blir nog klar till våren ^^:D
Ig på nationella i svenska B med tror ja JIPPI !! talet gick as bra, fick inget negativt på det utan bara positivt, men skrivningen [ VARNING FÖR DÅLIGT VÅRDANDE AV SPRÅKET ] kan ju ta sig någonstans  , fick en total black out, om man nu säger så, ^

Men men , imorgon ska jag i alla fall träna cirkus igen. Det ska bli riktigt kul var en vecka sedan ja tränade nu eftersom ja hade öppethus i skolan hela förra torsdagen och igår missade jag träningen pga att ja var och kolla på idolerna som sagt. Men nu är det hårdträning. Jag får inte missa en enda träning tills jul nu. Nu ska Jenny Tjäder bli starkade och smidigare och vigare än Pippi Långstrump.

och på tal om annat så älskar jag min väska ja fick av mamma som hon fick av farmor, [ Den är gammal:D]

14 November

Bara varit hemma, gjort lite tjejsaker med en viss Erika Wall. Vi har bland annat gjort ansiktsmask XD sjukt snygga var vi :P men känns bra nu. Sedan baka vi även chokladkaka toppade med hallon , den såg godare ut än vad den var :P men ja ska inte klaga. Den var fortfarande väldigt god. :D
Skulle gått ut och gått med Emma men de va lite som kom i vägen. Så det blir imorgon istället. Nu sitter jag och äter godis och dricker cola. Jag har ju försökt att äta godis i typ tre eller fyra dagar nu men alltid något som kommit iklämm där. En viss liva, hund, åt upp det. och sen handlade jag en chokladkaka dagen efter men den var inget god, så den åt ja inte heller. köpte den nya Toffe Valnut , inte gott :/ smaka Kaffe konstigt nog. Sedan igår skulle ja äta men då gick jag till koffa. Köpte godis men de blev inte att ja åt mkt av de :P hahha :P så nu sitter jag äntligen me min godispåse som jag inte gjrot mig förtjänt av men sak samma :D lite fett är bara bra !! puss på er.

Tjing !

FREDAG DEN 13NOVEMBER

Jag älskar dig är tre små ord med mycket stor betydelse.

Glöm inte bort era vänner. Ställ upp för de när de verkligen behöver det.
En riktig vän ser ett falskt leende.


förövrigt är ja sjukt skrockfull för idag


11/11

Idag är det den 11 November och vad händer då?...

......Precis inte ett skit !!!!

Så vad ska man göra?  Jo jag slutar vid 4. då tar ja den bussen till skärblacka så möter jag mamma där och åker me henne till åby. " förmodligen ". Sedan ska jag nog ta en lång promenad. Fråga Emma om hon vill ut och gå om hon är ledig såklart. För nu har mitt ben blivit mycket mycket bättre och jag kan gå normalt, men de känns mär jag går men ja går fortf. NORMALT ! det är huvudsaken :D

Nu sitter jag i skolan och ska plugga egentligen men det är de att ja inte vet vad ja ska plugga på. BRA INFORMATION DÄR ! Jättekul Bara Hej IG. :(

Aja ska väl försöka hälsa mitt ig välkommet nu då. så ska dra ! tjing !

10 November


Nu sitter jag hemma hos mamma igen. Det är alltid mysigt. Det är faktiskt skönt att få variera lite mellan mamsen och papsen eftersom det kan bli lite för mycket om man stannar hos en person för länge.

Idag har ja vart i skolan jag Koffa och Fiso var med två el ettor och gjorde klart vårt lilla projekt till öppethus som vi har den 19November från 18.00 tror jag det är ^ Kom gärna dit. Vi har även tjejkväll 3 December för ni som inte visste de ;D Brukar alltid vara väldigt lyckat.

Men men Projektet blev klart. Blev ett bild spel me lite musik o sådär. Blev faktiskt nöjd. Tyckte den blev mysig. Imorgon börjar Svenska B np, dvs TALET, för vissa tvåor , jag har mitt på torsdag vilket innebär ytterligare en dag att öva på. Känns lite bråttom nu eftersom mitt tal inte är fem min och ja är helfast. :/ jag vet inte vad ja ska göra. HJÄLP!!!

Nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig i sängen och fortsätta skriva på talet och läsa de högt för mig själv så jag kan det.
Ha de bra. 
 
Skepp oHoj!
En bild på mamsen , sedan jag i bakrunden som löser Sudoko haha :D
mamma grillar

9 November

Hejsan !
Nu sitter jag i skolan, mitt pm är klart talet skriver jag klart ikväll när jag är hos mamma. Tänkte gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt. Mitt ben är ju helt konstigt med. Sådär perfekt nu 1 månad kvar tills föreställning och jag har missat massor med träningar pga sjukdomar. Jättekul och nu hamnar jag efter igen. Det går inte att träna med ett ben som är paj. Jag brukar tåla när det gör ont. Men nu gör det fruktansvärt ont. och göra lite små volter och lyfta och sånt då . de går inte :(

8 November

MISSADE TRÄNINGEN PGA ATT DE GÖR SÅ F*UCKING ONT I BENET ! :(

8 November

Hejsan !
helgen har varit händelserik kan man väl säga.
Fredagen var en hemmakväll senare på kvällen fick ja besök av Erica, Pelle , Adam och Emma. De stanna inte så länge men höll mig sällskap ett tag. och ja älsakr de , de är mina bästa vänner ! ursäkta min fin fina stavnign !!

Lördagen : ja då var jag på match i jönsbergskas hall, Evas son spelade någon Jönsbergska cup typ , alla i hela norrköping fick anmäla lag.. ^^ han var duktig en i hans lag klacka in bollen i mål^ skills säger jag bara !

Senare på dagen åkte aj på dop och efter dopet så åkte ja till Linköping och träffa en gammal vän ^ vi har inte setts på ja vet inte hur många år så de va riktigt kul ! :)

Sen imorse när ja vakna så har jag så fruktansvärt ont i benet, ja kan inte gå normalt och ja börja tjuta förut när jag reste mig upp och skulle hämta bärbara datorn för forts. plugga. jag vet inte vad det är. men ja vill bara skriiiiiiiiiiiiiiiiiika ! :(
pusshje !

6e november

New start = new blog

Hellu !
Efter en veckas praktik så är jag tillbaka i skolan. Har egentligen matte nu men jobbar me annat som känns lite viktigare. Har precis skrivit klart talet och pm't till NP i svenska B som ska vara inlämnat på måndag. Tänkte även göra engelskan som ska in idag. Special uppgift saken har jag inte ens fått så den kan jag inte göra och den ska vara inlämnad idag. Jag har fan kämpat gärnet för att få den så  jaaaaaaaaaaaaaaaa oooorkar inte tjata mer på mina kära klasskamrater! På måndag har jag även historia prov som jag ska plugga till idag , imorgon och på söndag. Jag vet ni är avis på min härliga helg som jag ska ha! :7
Nu måste jag fortsätta plugg plugg pluggiplugga !
tjing tjong !

RSS 2.0