THAILAND

1 day (dagen vi kom)
2dagen
3dagen

FÖRSTA DAGEN


Manhattan


Elsäkerhet va :S


Pool :D


Blekfis



Utsikt från rummet :)






TOMAT ( det är värre än vad det är på bilden kan jag säga!!!)


LATER igen XD

Nu kommer lite bilder från igår, jag snodde från Emmas kompis som var där igår :) ( FÖRLÅT )

Här öppnas de presenter :) Freja och Ronja!


- || -


Emma öppnar ! :)



DANCING QUEEN !



LATER

Nu har jag bakat mina muffins, de blev precis lika goda som igår så nu kan ja och pappsen svulla på vögen upp till Arlanda.

Dem ser inte mycket ut för världen men de är dem! Tro mig, sjukt goda! :)

 

Sen har jag även legat och gosat men Zacko, Kristers hund, dvs min mammas sambos hund! Hur mysig som helst!



Nu väntar jag bara på  att pappa ska ringa och säga att han kommer och hämtar mig så vi åker till arlanda sen :D wiiiiiiiiiiiiiie! och min pappa är smart är han!! Han bokade flygstolar ganska långt bak så vi har as nära till Toaletterna och de är ju rätt populärt eftersom vi ska flyga i 12 timmar så lär man ju bli nödig någon gång iallafall hahah, jag känner att jag verkligen har mycket att skriva om nu, men men :D Jag slänger in några fler bilder sen festen igår.

21MARS

Tjingeling, ja vet ja är nog väääärldens tråkigaste bloggerska med tanke på att jag inte tog en enda bild igår. Men förhoppningsvis lägger nog någon annan upp bilder från gårdagen som jag kan slänga in lite senare. Men jag kan säga att kvällen var riktigt kul iallafall. Till en början var de väl lite segt med tanke på att jag bara kände koffa och emma och inga andra. Men sen när man väl kom igång och dansa och sådär så blev det ju mycket roligare :) Dock fick jag typ en ciggfimp, den va inte min, ja fick den dära askan på min hand så ja har vääääärldens största blåsa nu. Eller aah asså den känns stor i alla fall, och den gör skit ont! Men innan ja och Koffa stack till festen så bakade vi choklad kladd muffins, huuuuur goda som helst så vi tänkte men vi tar med oss dem så äter vi dem under vägen. haha men ja blev typ proppmätt efter attha ätit tre stycken redan, så vi bara men va tusan vi tar med oss dem dit, sen efter någon timme eller något fick Emma smaka än , hon bara shiiit va goda dem är. Så började resten också och ville ha muffins haha :D Klockrent!
Nu ska jag baka fler sånna muffins för ja vill ha med mig på flygplatsen, dock är det förbjudet på flyget men men. :(
MUFFINSBAKARTIME !!! :D

LATER

Jenny taggar fest fest fest!!! Jenny är ensam hemma nu vilket gör att hon taggar ännu mer med hög, hög MUSIK!!!!
Dagens outfit då, haha känns töntigt att köra på de eftersom att alla gör de men va tusan!



en lite oversize jeansskjorta, H&M Herravdelning
Tights, Gina tricot
Guldörhängen, H&M
Skor, någon ny skoaffär i norrköping! :S
Håret:plattat med några små flätor i här och där och en fläta i luggen och sprayat så det ser lite ruffsigt ut!

SE YA LATER! :)


20MARS

Nu är det inte långt kvar, imorgon åker ja !!!! Det inviger jag med 18års fest ikväll hemma hos Emma i lilla plutt åby :D Shit ja är sjukt taggad måste jag säga. Känns som en evighet sen jag festade. Hoppas det bara kommer mycket folk så man kan dansa. Pinsamt och dansa själv ^ Jag kommer gå dit med Koffisch också så ska jag försöka ta några bilder med så kan jag uppdatera imorgon innan jag åker. Förmodligen så slänger ja upp lite bilder innan också, typ min outfit. Någon bild på min älskvärda lillasyster med som jag hoppas är hemma hos mig när jag kommer så jag kan krama om henne ordentligt nu innan jag åker! Gud vad ja tycker om min syster :) Eller mina systar ! :)  Nu ska jag gå, ska göra mig iordning inför att åka hem till mamma ;D Tjingeling! :)


LATER

Jag sitter och väntar på att Erica, Pelle, Gustav, Hanna och Rasmus ska komma hit :D Erica och Pelle skulle bara stanna en liten stund tyvärr :( Men men, Det kommer nog bli kul eftersom ja inte har en enda aning om vad vi ska göra så jaaa. :S Men de blir väl att sätta på en film eller nåt för den här kvällen har jag kickat ut pappa ur huset så han drar till togga tycker faktsitk ska bli skönt att få spendera tid med mina vänner nu innan ja åker. :)
Hejdå :D

19 mars

Every action in this world will bear a consequence.

17mars

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.


16 mars

Hejsan.
Nu sitter jag i skolan på rast. ovanligt va.. ^
Jag ska bara säga att jag nu har bytt engelska grupp eftersom att jag inte läser historia och går nu till halv fem på tisdagar segt !!!! Sen ska vi säga grattis till Tårtan med som klarade uppskrivningen till körkortet idag! och så ska vi säga lycka till, till daniel som skriver upp idag och lycka till, till Tårtan och Daniel som kör upp på torsdag! :D tjing! :)

13 mars

Hejsan.

Igår var äntligen friluftsdagen som jag och några i idrottsgruppen planerat. Det var en dag i Romme och de som inte följde med dit fick bada och bowla.

Det sjukaste är typ att det började sjungas och sånt i bussen för de ville ha lite stämning. Halva bussen blev sur och andra halvan glad. Sen skrev henka olsson jobbiga och fula personer förstörde resan då skrev ja vare pga skönsången då får ja tillbaka stick Tjäder. VAFAN det var ju pga mig och några få till som de överhuvudtaget kunde åka till Romme, seröst! Man får stå ut me lite ibland. Dessutom sjöng faktiskt jag med men det var bara i början men jag tröttnade också sen eftersom att jag ville sova, men inte fan går ja och skriker hållkäften och surar för det. De är väl bara bra om de sjunger och livar upp bussen lite. Shit ibland undrar jag vad folk tänker, om de bara tänker på sig själva eller om de verkligen försöker ha roligt. Dessutom kan man tröttna på människor de är helt okej. de är vanligt att man gör det. Då får man säga till men det beror också på vad det handlar om. Sen finns de dem som inte heller bryr sig när man säger till, det kanske var därför just dem som sjöng inte lyssnade på er denna gång eftersom några av dem som sa till aldrig lyssnar dem som faktiskt sjöng.

Sug på den ni!

 

Men men förövrigt bussresan hem med glada och sura personer så var romme resan bra. Jag är dock fortfarande feg och vågar inte åka svarta backar. Sen tog jag det lite lugnt i backarna som jag åkte med me tanke på att jag fortfarande har ont i ryggen. Men ja åkte iallafall röda och blå och såklart gröna. Men nu måste jag gå. Jag ska till Malmslätt snart, återkommer senare eller någon annan dag tjing!

 

 

GRATTIS CAROLINA MATTHYS PÅ 18ÅRS DAGEN !!!


10 mars!

Sweet 18!

Dagen har varit bra. Min klass hade skönsång för mig idag med. Det tackar jag för! Min bror kom hit också, jag fick lite pengar från han och mamma och sen thailandsresan av pappa och lite kläder från min syster, Sen har jag även fått ett jääääätttefint armband av Eva TACK så jättemycket! och ett armband av Jocke från när han var i thailand. Sen fick jag jättefina rosor av erica och en orkidé av mamma + en bikini av mamma också. Vi beställde den från h&m nyss och ja är mer än nöjd med den måste jag säga. hoppas bara den hinner komma innan ja åker! åker om 11 dagar så det borde den göra! :P


Såhär ser bikinin ut sen är det matchande bikinitrosor till också :)

9mars

Dagen före födelsedagen! Jag vet det var 5 dagar sen jag uppdaterade.
Nu sitter jag i skolan, ovanligt va! Jag har el nu och håller på och skriver om servomotorer, min grupp ska fördjupa sig i det till redovisningen som är v.12 men den kommer jag att missa :S så ja kommer få någon mer uppgift från elen att göra så ja ligger lika med de andra. Jag åker nämligen till THAILAND den 21mars och blir borta i 17dagar hur skönt som helst!!!! Pappa bokade resan igår och vi åker liksom nästa söndag helt underbar födelsedagspresent eller vad säger man!! Fast det tråkiga är att jag missar mammas 50års fest. Jag menar man fyller bara 50 en gång och Thailand står ju kvar liksom:/ Men jag hoppas jag kanske kan gottgöra henne på något sätt. Hon skulle i alla fall komma hem till mig imorgon efter jobbet skrev hon.

Om en timme och 20 minuter ska jag med bussen till stan för att träffa Eva. Det var ett bra tag sen jag gjorde det och vi ska ta en liten fika, trevligt!

Förövrigt så måste jag nog fortsätta jobba lite, men jag tänkte lägga in lite bilder från gårdagens lektion^^

Jag och CC :)

Fiso och CC :)

Fin bild som Fiso tog på mig!


Se så engagerad jag är. Det ser inte mycket ut för världen, men vänta bara!
Här jobbar vi.

4 Mars

Jag må han leva, jag må han leva och ja må han leva ut i hundrade år. nanannanannanan Grattis skriver och säger vi till min pappa som fyller 49år idag!

Men men jag sitter i skolan och har precis haft ett g prov om hinduismen sen var det redovisningar och när första gruppen redovisa surrade först min telefon, sen lines och cc's och lite överallt i klassrummet och det stod : Jag klarade det ! För i helvete jag har körkort nu!!!! :-D :-D:-D:-D:-D  Det var från MIJA så grattis till Mija med.
Sen under samma lektion men lite senare började det surra runt i klassrummet igen och då står det så här i smset: Körkort!!! :D:D:D:D woho! Och det var från Stefan så vi säger grattis till honom med!! Snacka om att jag också vill ha körkort nu!!!! Så ja gick till körskolan idag och hämtade ut mina inloggningsuppg till datan där och till datan på nätet! Så nu ska jag ta och boka en dubbellektion med mamma så ska hon vara med första gången ja kör bil! Så ska hon och jag köra gärnet hemma! Jag menar ja är väl kanske rädd men vafan, man ska övervinna sina rädslor också! Senare så måste jag ju ändå köra bil och jag vill få det avklarat så fort som möjligt! då har jag större chans att få jobb och så sen med. Så jag satsar på körkort och till augustis slut ska jag ha det! Önska mig lycka till! Nu ska jag plugga och fatta att jag är i skolan även fast jag slutat helt otroligt! Aja nu ska jag gå! hejdå :)

Så här ser det ut i skolan just nu Jag sitter i sällskapsrummet förtillfället, Det känns som om jag är den enda männskan på hela jorden bara för jag har inte sett en glimt av någon männska på någon timme typ xD haha

Tjingeling!


3 Mars

Det här är Simon Jakobsson och Jonas Tengvall som sitter och jobbar aktivt på denna lektion! Det är också bara vi tre i vår lilla grupp vilket passar mig utmärkt eftersom vi tre kommer så bra överens. Vi ska förbereda en muntlig redovisning om Hinduismens Vardag och högtider tills imorgon. Jag är klar med alla högtider iallafall och Just nu är killarna och hämtar kaffe, sen kommer de nog igång igen! Senare idag så ska vi ha idrott med. Om det är pass på gymmet kan jag nog inte vara med för då är det förmodligen bodypump eller något och ja har svårt att lyfta armarna över huvudet fortf utan att det liksom gör vääldigt ont. Men det ska gå över snart. Doktorn sa ungefär 10 dagar så och nu har det gått 7 så det borde gå över snart, men ja vill inte överanstränga ryggen heller så jag hoppas på tennishallen för då kan jag liksom styra mer själv hur mycket jag kan vara med och inte.
Men nu är det dags att plugga igen, för jag har prov i hinduismen imorgon med. Känns väldigt jobbigt att jag ska ha muntligt eng b på fredag med. Allt kommer liksom på en gång.

1 mars

HEJSAN !!!
Idag är det ingen vanlig dag för det är MIJA OLAHS 18års dag, stort Grattis till dig och ledsen att jag inte kan vara med på fredag men vi får festa någon annan gång tillsammans jag fyller ju trots allt om 9 dagar så då kan vi fira tillsammans!

Förövrigt har faktiskt dagen varit rätt bra förutom att jag sög på engelska b idag :S fattar ingenting av eng b literatur historia vilket gör det ännu tydligare att jag måste plugga till det. Men det är så svårt att koncentrera sig och det är fruktansvärt tråkigt med så det gör inte saken bättre. Jag fattar knappt hälften av det som står i texterna. :S Men jag kan känna igen några av Shakespears pjäser eller vad man ska säga i alla fall och det är ju tur det XD Sen är det bara 8274148419249st som jag ska känna igen tills fredag, vilket innebär att:
Måndag: Plugga
Tisdag: ( ingen träning pga ryggen ) Plugga
Onsdag: Plugga och kyrkan
Torsdag: Plugga
Fredag: PROV och sedan förmodligen till min storasyster Louise för att spendera en natt där och sedan se hennes volleyboll match på lördagen. Den är klockan 13.00 i Kfum hallen, kom dit och titta! :)

Sådär ser mitt veckoschema ut och jag hoppas inte jag får mer läxor nu i veckan för nu börjar kärnveckan och jag vill ha hur mkt tid som helst på mig för att kunna plugga på detta aaaaaaaaaaas svåra prov.

Nu ska jag laga mat sen plugga! hejdå :)

RSS 2.0